Social Media Expert

Anno 2020 is social media niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Elk bedrijf is te vinden en heeft zijn eigen bedrijfspagina’s op platformen zoals Facebook, Instagram en Linked-In. Via deze weg krijgen gebruikers een kijkje in jouw bedrijf – hoe ziet jouw dag eruit als blogger? Hoe gaat het in het magazijn van een webshop? Wat gaat er goed en wat gaat er fout? Er is ontzettend veel te vertellen en er is veel interesse! Des te meer reden om je Social Media eens goed aan te pakken en via deze weg je doelstelling te behalen.

Een van mijn klanten is Brouwerij Troost – ik creëer dagelijkse content voor de platformen Instagram en Facebook. Daarnaast maak ik advertenties aan (Facebook Advertentiebeheer) met verschillende doeleinden, zoals het aantrekken van bezoekers naar hun horeca, het werven van nieuw persoon of het bestellen van hun bieren via hun online webshop.

Elk bedrijf heeft natuurlijk verschillende doelstellingen. Ik help je graag deze doelstellingen op papier te krijgen om samen te kijken hoe we dit kunnen bereiken.

Andere klanten /  eerdere opdrachtgevers van mij: FONK (App Design Company – gevestigd in Kaapstad) & TrueSelf Academy (Online levenstijl cursussen).

Mijn werkzaamheden

  • Samen een briefing & doelstelling helder creëren voor jouw bedrijf
  • Content creatie – fotografie, foto bewerking en/of met tekst bewerken
  • Online advertenties maken voor Facebook & Instagram
  • Social media beheer – het inplannen & posten van foto’s, het reageren op tags/stories en berichten van gebruikers.
  • Chat beheer – Facebook inbox berichten met vragen van gebruikers

Vrijblijvend advies

Ik sta altijd open voor een koffietje of een belletje om jouw social media strategie te bespreken.

 

Stuur een mailtje naar: studiobenaan@gmail.com